Piet Paulusma overleden

Paulusma begon zijn carrière op de radio in 1985 als weerman bij Omrop Fyslân. Paulusma overleed aan de gevolgen van.


Cw0tnjtroyvwnm

11 hours agoPiet Paulusma is vandaag op 65-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kankerOmroep MAX-baas Jan Slagter reageert op het verdrietige nieuws.

. Dat heeft Omroep MAX gemeld namens de familie. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. Hij wasgoed alhoewel geruime tijdstip ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid geven.

9 hours agoNederland is verslagen verdrietig en ontdaan door het overlijden van Piet Paulusma. Piet Paulusma was tientallen jaren lang op televisie als weerman. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter laten weten.

14 hours agoDe Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. In Piets Weerbericht kwam hij iedere dag vanaf een andere buitenlocatie in het land met de weersverwachting. 14 hours agoPiet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

De weervoorspeller is op 65-jarige leeftijd overleden. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.

14 hours agoWeerman en presentator Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd overleden. Weerman Piet Paulusma 65 overleden. Dat meldt Omrop Fryslân.

14 en 15 graden 6 maart 2022. Slecht nieuws over weerman Piet Paulusma. ANP in Binnenland 20 maart 2022 - 1745.

Jan Slagter nam afscheid van Piet Paulusma. Weerman Piet Paulusma 65 overleden. Hij was al geruime tijd ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid geven.

Hij overleed in. Hij was al geruime tijd. 12 hours agoWeerman Piet Paulusma overleden.

Dat heeft Omroeporganisatie MAX zondag gemeld namens den stamhuis. Weerman Piet Paulusma is op 65-jarige leeftijd overleden. Piet deed ook het weer voor onze Heusdennieuwsnl.

De weerman van Omrop Fryslân en Omroep Max is 65 jaar geworden. 4 Pieter Kornelis Paulusma landarbeider geboren op 27041892 te Garijp overleden op 25081947 te Kimswerd op 55jarige leeftijd. 1 Piet Paulusma weerman geboren op 15121956 te Tzum.

Hij begon in 1985 bij. 14 hours agoLEEUWARDEN ANP - De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. BLOG De lente komt.

Paulusma overleed in Medisch Centrum Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. BLOG Lenteterrasweer een 9. Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden.

Hij leed al geruime tijd aan kanker maar heeft daar geen ruchtbaarheid aan gegeven. De weerman van Omrop Fryslân en Omroep Max is 65 jaar geworden. Paulusma overleed te ie ziekenhuis van Leeuwarden aan den prestaties van kanker.

1923 overleden op 24042001 te Franeker. Hij was geruime tijd vast onderdeel van de late avond van SBS 6. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter bekendgemaakt.

Paulusma was al enige tijd ernstig ziek maar trad hier niet mee naar buiten. Het vertrouwde Wy moatte moarn mar wer ris yn it waar sjen zal nooit meer te horen zijn. BLOG Bordjes zijn verhangen 4 maart 2022.

Paulusma was meer dan weerman. De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. 3 Baukje Hoogerhuis geboren ca.

Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. In een bericht op social media bedankt Omroep Max de beroemde weerman en wensen ze de. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie.

13 hours agoWeerman Piet Paulusma is vandaag overleden in het ziekenhuis van Leeuwarden. BLOG Komende nacht grondvorst tot -6 of -7 graden. Paulusma was al geruime tijd ziek en overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.

De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Eerder vandaag werd bekend dat de weerman op 65-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker. Omroep Max heeft dit namens de familie bekendgemaakt.

Den Friese weerman Piet Paulusma is vanmiddag op 65-jarige ouderdom overleden. Vanaf 1996 werd Paulusma vaste weerman van SBS6. Piet Paulusma verzorgt de actuele weersverwachting voor Nederland op PietsWeernl.

Piet Paulusma 65 overleden aan gevolgen van kanker. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de. Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt.

Dat meldt zijn familie. 14 hours agoWeerman Piet Paulusma 65 overleden aan gevolgen van kanker. 14 hours agoNederlands bekendste weerman Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.

De bekende weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. 14 hours agoTv-icoon Piet Paulusma al decennia op tv als weerman is vanmiddag overleden op 65-jarige leeftijd.

Met zijn overlijden is er een einde aan een tijdperk gekomen. 14 hours agoLEEUWARDEN - De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Redactie 20 maart 2022 1750.

Vrijdag zei hij voor het laatst oant moarn Weerman Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. Paulusma werd bekend van zijn uitspraak oant moarn waarmee hij zijn dagelijkse weerbericht afsloot. Paulusma overleed in het ziekenhuis van.

Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. De Friese weerman maakte in. Weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

Met het overlijden van de weerman verliest Fryslân een icoon. Ie is ongelooflijk hoe koen. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie.

2 Kornelis Paulusma geboren op 19011921 te Garijp. Paulusma was meer dan 36 jaar de vaste weerman van Omrop Fryslân. Dat meldt onder meer Omroep MAX via haar eigen kanalen.

12 hours agoWeerman Piet Paulsma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Omroep Max meldt dat Piet al geruime tijd aan kanker leed maar er geen. 14 hours agoPiet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker.

Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.


D7x7magjadveom


Bx7ybcipvmmgsm


Wvj7fnshtv5zem


Cujgv6yxh0ydlm


3udm7r 3v0eahm


Nj M4zs06fyklm


Oafotah6fdytmm


Mife0kmotcubnm


Sjwvy Jfk433fm


Xqubfh Fz5ncm


1832rt0n Snnzm


U8keh Zsosuk8m


Weerman Piet Paulusma Overleden 112vandaag


Ra1i8wb Mr9unm


N5tffwqaq Lobm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel